fbpx

Yrityspalveluseteli Lahti 2020

Yrityspalveluseteli tarjoaa nopean ja ketterän toimintamallin, jolla aktivoidaan yrityksiä pitkäjänteiseen kehittämistyöhön sekä edistetään yksityisten yrityspalvelumarkkinoiden kehittymistä

Keväällä 2020 yrityspalveluseteli kohdennetaan yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Seteli on kaksiosainen ja se sisältää yrityskohtaisen kehittämissuunnitelman yritykselle sekä käytännön toimenpiteen myynnin ja markkinoinnin edistämiseksi.

Yrityspalvelusetelit ovat lahtelaisyritysten haettavissa 30.3. – 14.4.2020

Lahden kaupunki kohdentaa koronavirustilanteesta johtuen koko vuoden 2020 Yrityspalveluseteleihin varaamansa määrärahan 200 000 euroa nyt keväällä haettavaksi ja myönnettäväksi. Näin ollen, kun yhden Yrityspalvelusetelin kokonaisarvo on 5 000 euroa (hyötyjäyrityksen omavastuu 1 000 euroa), Yrityspalveluseteli voidaan myöntää yhteensä 50:lle lahtelaisyritykselle. Seteli on hyödynsaajalle vähämerkityksellistä ns. de minimis -tukea. Kaupunki laskuttaa seteleiden omavastuuosuuden seteleiden saajayrityksiltä vasta loka-joulukuussa 2020. (Lähde: Ladec)

Gongi on hakeutunut palveluntuottajaksi yrityspalvelusetelille, joka varmistuu lähiaikoina. Tarjolla on viisi upeaa erilaista pakettia, joilla on tarkoitus kehittää ja kasvattaa alueen yrityksiä. Toivottavasti pääsemme yhteistyöhön ja katsomaan yrityksesi tulevaisuuteen.

Paketteihin pääset tutustumaan ennakkoon jo tästä (pdf): Gongi_yrityspalveluseteli_2020

Gongi on myös mikroyrityspalvelusetelin palveluntarjoaja. Sen paketin sisältö löytyy tästä (pdf): Gongi_mikroyrityspalveluseteli2020