fbpx

Positiivinen piiska Petra Kärkinen

Moi! Kiva kun tulit tutustumaan.

Mä oon positiivinen piiska eli Gongin pääsparraaja ja perustaja-yrittäjä Petra Kärkinen.

Piiska on asiakkaalta saatu lempinimi, jota kannan ylpeydellä.

Intohimoni on erityisesti myynnin kytkeminen asiakaskokemusta tukevaksi tekijäksi. Asiakas on kaiken keskiössä. Kun se oivalletaan myös myynnin eri toimenpiteissä, niin silloin rakentuvat parhaimmat menestystarinat.

Autan myyntitiimiäsi innostumaan myynnistä sekä keräämään enemmän euroja asiakaskokemuksesta tinkimättä. Usein kyse on pienistä suunnanmuutoksista, joilla saadaan ryhtiä tekemiseen ja myyntikäyrät nousuun.

MITEN VALMENNAN?

Mä olen siis se joka Gongilla asiakkaita piiskaa. Positiivisesti ja napakasti kohti yhteistä suuntaa. 

Minulla on useita rooleja: olen myynnin sparraaja, tekijä, työnantaja sekä monitoimialainen myynnin asiantuntija.

Matkan varrelta on haaviin tarttunut viisi erilaista liiketoimintaan liittyvää tutkintoa, joista korkein on MBA.

Olen myös CxO Vaikutusvoima™-valmentaja. Vaikutusvoiman elementeillä ja niiden tiedostamisella omassa tekemisessä on järjettömän suuri merkitys liiketoiminnan eri haasteissa onnistumiseen. Ja suorituksen parantamiseen.

Gongi_PetraK

Miten kamppailu liittyy valmentamiseen?

Olen taekwondon 2. dan musta vyö. Kamppailulajimatkaa on kertynyt jo yli 20 vuotta. Sillä ei tavallaan ole mitään merkitystä, mutta sitten taas on.

Aika monta asiaa on jäänyt matkan varrella reppuun. Osaan antaa valmennettavilleni aika paljon eväitä siihen, miten suorituksesta saadaan pitkäjänteinen ja tasalaatuinen. En myöskään kaihda ketään tai mitään, joten onnistun hyvin muodostamaan yhteyden monenlaisella historialla oleviin valmennettaviin.

Käytännön kokemusta minulla on konsernitasosta ketjuliiketoiminnan kautta oman kivijalkamyymälän ja nyt valmennustalon pyörittämiseen. Lisäksi olen ollut kahden start-upin käynnistyksessä ja kasvussa mukana. 

Tällä hetkellä käsieni kautta on kulkenut tuhansia myyjiä ja satoja yrityksiä. Monta tarinaa on luotu ja vielä enemmän on edessä.

Liian usein yritykset kamppailevat myynnin käyrän kanssa tai tiimiä ei saada innostettua haluttuihin tapoihin tai tulostavoitteisiin. Tai prosesseissa on jotain haastetta.

Näihin ongelmiin minulla on ratkaisuja - ja siksi olen tässä. Ja ehkä myöskin sinä siinä.

Mä ja me Gongila valmennamme monitoimialaisesti; olemme erityisen hyviä mukautumaan ja oppimaan eri toimialoista. Siksi olemmekin auttaneet mm. HR-puolta, IT-, ohjelmointi-, hyvinvointi- ja autoalaa, lvis- ja muotialan toimijoita kuin myös erikoiskauppaa sekä palveluliiketoiminnassa toimivia.

On äärimmäisen palkitsevaa löytää kullekin ne toimivimmat myynnin luomisen ja myynnin johtamisen välineet.

Olen yrityksellesi se oikea

silloin kun haluat uutta näkökulmaa sekä innostajaa. Sekä kun haluat että teitä haastetaan eikä anneta vain valmiita vastauksia. Ja kun haluat että joku ottaa napakan otteen teistä ja vie teitä parempiin tuloksiin.

Meiltä puuttuu jäykkyys, mutta meiltä ei saa lällyä. Meiltä saa osuvasti sanoitettua ja samaistuttavaa koulutusta, joka osuu ja uppoaa. Mä lupaan parempia tuloksia.

Nappaa kanssani vartin aika niin katsotaan mihin meistä olisi. Että ollaanko mätsi. Ja tästä voit varata kanssasi 15 minuutin tuokion jo suoraan.

Tutustu myös Tiinaan, joka toimii aisaparinani ja huolehtii että meillä prosessit toimii.

Meidän koulutukset löytyvät täältä.

MITÄS NYT?

Avaan ajatuksiani ja näkemyksiäni aktiivisesti LinkedInissä, joten verkostoiduthan kanssani siellä. Tai sitten varaa jo heti aika. Meili kulkee petra.karkinen@valmennusgongi.fi. Tottelen puhelinta numerosta 0407455523.