fbpx

Myyntikoulutus

Myyntikoulutus on mahdollista valita suoraan valmiista tuotepaketeista tai sitten kokonaan räätälöidysti. Tuotepaketteja voi myös helposti yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Esimerkiksi myyntitiimille voidaan yhdistää kokonaisuus, jossa opitaan taitoja myyntijohtamisen ja asiakashankinnan osa-alueilta. Gongilta saamasi myyntikoulutus on aina käytännönläheinen ja kansankielinen. 

Valmiit tuotepaketit

        

        

        

Räätälöidyt koulutukset

Räätälöidyt koulutukset toimivat silloin kun teemme sinun yrityksellesi jotain täysin omaa. Jos tarvitset apua

  • tuotteesi/palvelusi myyntiprosessien tai myyntimallien hiomisessa
  • tuotteistamisessa
  • myyntihenkilön/hlöstön perehdytyksessä tai
  • jossain muussa kategoriassa, niin räätälöity palvelu on juuri sinulle.

Sparrauskokonaisuudet pidetään tilaajan omassa toimipisteessä tai liiketilassa - ellei asiakkaalla ole muita erityisiä toiveita. Näin toteutettuna henkilökunnan ei tarvitse matkustaa erilliselle koulutuspaikalle ja sparraus saadaan tehokkaasti ja tuloksekkaasti hoidettua tutussa työympäristössä. Sparrauksiin ja henkilökunnan koulutukseen tehty investointi menee siis aitoon ja oikeaan tarkoitukseen ja saat valmennuksesta enemmän irti. Räätälöidyt sparraukset muokataan aina tilaajan toimintaan soveltuvaksi. Olemme erityisen hyviä erikoiskaupan ja kuluttajamyynnin saralla.

Sparraukset ja valmennuskokonaisuudet sisältävät monipuolisesti erilaisia oppimistekniikoita kuten työpajoja ja roolipelejä, jolloin myös saatu tieto-taito on helpommin käytäntöön siirrettävissä. Ennen sparrauksen alkua henkilökunnalle tehdään esikartoitus liittyen heidän olemassa oleviin vahvuuksiin, heikkouksiin ja myynnillisiin asenteisiin liittyen. Näin päästään käsiksi suoraan niihin asioihin, joita parantamalla saadaan aikaa pysyviä ja näkyviä tuloksia. Räätälöityihin valmennuksiin kuuluu aina seurantakerrat kullekin asiakakalle sovitun määräisinä ja sovitun ajankohdan päähän.

Erilaiset sparraukset on mahdollista tehdä myös live- sekä verkkokoulutuksia yhdistämällä – siten koulutukselle saadaan jatkumo ja osaamista voidaan helposti syventää. Jos siis haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä, parantaa omia myyntitaitojasi tai tiimisi kykyä suoriutua myynnillisesti asiakkaan kanssa, löytyy Gongin palveluvalikoimista tarpeeseesi sopiva ratkaisu. Ollaan pian yhteydessä.