fbpx

CxO Vaikutusvoima™-valmennus

Valmennus Gongin sparraaja Petra Kärkinen on sertifioitu CxO vaikutusvoima™-valmentaja. Vaikutusvoima on arjen karismaa - olemisen taitoa - taitoa herättää positiivista huomiota ja kyky rakentaa luottamusta. Karisma on taito kaikille, joilla on tarvetta tehdä vaikutus ihmisiin: vaikuttajille, johtajille ja esimiehille, myyjille, ostajille ja neuvottelijoille sekä opettajille, kouluttajille ja konsulteille.

Vaikutusvoima, vuorovaikutuskarisma, on kyky herättää positiivista huomiota ja taito rakentaa syvää luottamusta. Kun sanomaasi luotetaan vaistonvaraisella tasolla, saat johdettavasi, asiakkaasi, yleisösi, seuraajasi – ihmiset vaikutuspiirissäsi – etsimään ja löytämään sanomastasi sen kaiken hyvän, parhaimman.

Toisin sanoen:

  • Vahvistat johtajuuttasi
  • Parannat myyntiäsi
  • Valloitat yleisösi ja
  • etenet urallasi.

Vaikutusvoima on tärkeä elementti myös tiimi- sekä johtoryhmätyöskentelyssä. Mieti, mitä sinä ja tiimisi voisitte saavuttaa, jos tuplaisitte onnistumisen mahdollisuutenne puolella pinnistämisellä. Vaikutusvoima on mitattavissa, opittavissa ja kehitettävissä oleva taito, kunhan tietää, mistä se muodostuu ja miten sitä voi harjoitella. CxO Vaikutusvoima™/360 -profiili mahdollistaa sinun ja organisaatiosi menestymisen vuorovaikutuskilpailussa.

Vaikutusvoima on huippumenestyjien salainen ase.

Miten vaikutusvoimaa voi mitata?

CxO Vaikutusvoima™-profiili perustuu ainutlaatuiseen CxO Vaikutusvoima™-malliin. Siinä on kahdeksan ulottuvuutta: läsnäolo, innoitus, viestintä, olemus, itsetunto, tunneäly, rohkeus ja aitous. Jokainen niistä koostuu kolmesta viiteen ominaisuudesta, joita verkkoympäristössä arvioidaan.

Profiloinnissa arvioit itsesi 30 vaikuttavuuteen tutkitusti liittyvän konkreettisen ominaisuuden suhteen. Suurimmat oivallukset syntyvät siitä, kun pääset vertaamaan itsearviointiasi muiden sinusta saamaan vaikutelmaan. Tähän mennessä noin 2500 ihmistä on arvioinut oman vaikuttavuutensa ja noin 1000 ihmistä on arvioinut jotakuta toista.

 

 

Kuvassa näet yhteenvedon esimerkkihenkilön CxO Vaikutusvoima™-360 -profiilista. Tämän yhteenvedon lisäksi profiili sisältää yhteenvedon 30 ominaisuuden suhteen. 

 

CxO Vaikutusvoima™/360 -profiili osoittaa vaikuttavuutesi vahvuudet ja kehityskohteet

Kattavimman käsityksen vahvuuksistasi ja kehityskohteistasi saat, kun pyydät 6-15 henkilöä arvioimaan sinua. Saat tietää, millaisen vaikutelman he ovat vaikuttavuudestasi saaneet. Arvioijat voivat olla nykyisiä tai entisiä esimiehiäsi, johdettaviasi, kollegojasi tai asiakkaitasi, yhteistyökumppaneita, harrastustuttuja tms.

CxO Vaikutusvoima™/360 -profiili maksaa 230 € (+alv 24%). Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat ohjeet profiloinnin tekemiseksi. Hintaan sisältyy:

  • kattava profiili omista ominaisuuksistasi ja niiden tasosta
  • n. 45 minuutin mittainen henkilökohtainen profiilin purkusessio Lahdessa (+lähialue 15 km) tai etänä
  • harjoituspäiväkirja, jonka saat kehittymisen tueksi sekä
  • profiilin kehittäjä CxO Professional Oy:n vlogisarja.

Tilaa oma Vaikutusvoima™-360 -profiilisi tästä

Vaikutusvoima kasvaa systemaattisella harjoittelulla

Osa asioista korjaantuu välittömästi kun ne ensin tiedostaa - esimerkiksi puheen ja sanattoman viestinnän ristiriidat. Jotkut vaikutusvoiman osa-alueet  sen sijaan vaativat systemaattista harjoittelua, jotta ne siirtyvät automaatiotasolle ja niistä tulee luontevia. Harjoitteet ovat yksinkertaisia ja niitä voi harjoitella arkisissa tilanteissa. Alla esimerkki CxO Vaikutusvoima™/360 -profiilin tuottamasta yksityiskohtaisemmasta tuloksesta.

Kun haluat selvittää kuinka vaikutusvoimainen olet tai vahvistaa vaikutusvoimaasi

  1. Ota yhteyttä CxO Vaikutusvoima™-valmentaja Petra Kärkiseen -pk(at)valmennusgongi.fi tai 0407455523 tai
  2. Tilaa oma profiilisi tästä linkistä ja valmentaja ottaa sinuun yhteyttä.

Muihin Gongin tarjoamiin valmennuksiin ja koulutuksiin pääset tutustumaan täältä: Gongin koulutus- ja valmennustarjonta