fbpx

MYYNNIN ASIANTUNTIJA

Kiva kun tulit. Olen positiivinen piiska eli Gongin pääsparraaja ja yrittäjä Petra Kärkinen.

Intohimoni on erityisesti myynnin kytkeminen asiakaskokemusta tukevaksi tekijäksi. Asiakas on kaiken keskiössä. Kun se oivalletaan myös myynnin eri toimenpiteissä, niin silloin rakentuvat parhaimmat menestystarinat.

Autan myyntitiimiäsi innostumaan myynnistä sekä keräämään enemmän euroja asiakaskokemuksesta tinkimättä.

Missioni on valjastaa pk-yritykset loppuun saakka hiotuilla konkreettisilla ja käytännönläheisillä myyntitaidoilla auttaen heitä menestymään. Usein kyse on pienistä suunnanmuutoksista, joilla saadaan ryhtiä tekemiseen ja myyntikäyrät nousuun.

Minulla on useita rooleja: olen myynnin sparraaja, tekijä, työnantaja sekä monitoimialainen myynnin asiantuntija. Matkan varrelta on haaviin tarttunut viisi erilaista liiketoimintaan liittyvää tutkintoa, joista korkein on MBA.

Mutta kaikkein eniten olen yritysten toimintatapojen haastaja.

Käytännön kokemusta minulla on konsernitasosta ketjuliiketoiminnan kautta oman kivijalkamyymälän ja nyt valmennustalon pyörittämiseen. Lisäksi olen ollut kahden start-upin käynnistyksessä ja kasvussa mukana. 

Tällä hetkellä käsieni kautta on kulkenut tuhansia myyjiä ja satoja yrityksiä. Monta tarinaa on luotu ja vielä enemmän on edessä.

Liian usein yritykset kamppailevat myynnin käyrän kanssa tai tiimiä ei saada innostettua haluttuihin tapoihin tai tulostavotteisiin. 

Näihin ongelmiin minulla on ratkaisuja - ja siksi olen tässä. Ja sinä siinä.

Miten Valmennan?

Gongi piiskaa. Positiivisesti ja napakasti kohti yhteistä suuntaa. 

Meidän kanssa yhteistyö ei ole vakavaa vaikka otetaankin asiat tosissaan. Loistavat lopputulokset vaativat yhteydenluontia valmennettavien kanssa. Jotta onnistuu luomaan hyvän yhteyden, tarvitaan pelisilmää ja sosiaalisia taitoja. Niitä löytyy ja yhteistyö kanssamme on myös hauskaa.

Valmennuksissa keskitytään käytännössä toimiviin asioihin, joita tarvittaessa ryyditetään datalla. Jokaisen koulutuksen tulos täytyy näkyä. Vaikka innostuksen roihahduksena, tekemisen muutoksena tai kassavirran kasvuna - mikä kulloinkin sitten tavoitteena on.

Valmennukselle asetetaan siis tavoite, johon halutaan päästä ja siihen sitoudumme molemmat.

Gongi_PetraK

Millainen asiakaskuntani on?

Gongin asiakkaat ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, ketjuliikkeitä sekä mikroyrittäjiä, jotka toimivat kuluttajakaupassa tai tekevät yritysten välistä kauppaa.

Valmennamme monitoimialaisesti; olemme erityisen hyviä mukautumaan ja oppimaan eri toimialoista. Siksi olemmekin auttaneet mm. HR-puolta, IT-, ohjelmointi-, hyvinvointi- ja autoalaa, lvis- ja muotialan toimijoita kuin myös erikoiskauppaa sekä palveluliiketoiminnassa toimivia.

On äärimmäisen palkitsevaa löytää kullekin ne toimivimmat myynnin luomisen ja myynnin johtamisen välineet.

Olen yrityksellesi se oikea

silloin kun haluat uutta näkökulmaa sekä innostajaa. Sekä kun haluat että teitä haastetaan eikä anneta vain valmiita vastauksia.

Saan sinun yrityksesi menestymään paremmin!

Kun haluat saada yrityksesi lentoon olet tervetullut yhteistyöhön kanssani! Tutustu tarjoamiini koulutuksiin ja katsotaan millaisesta paketista yrityksesi hyötyisi eniten. Ja tästä voit varata kanssasi 15 minuutin tuokion jo suoraan.

Myyntikoulutus tehdään aina tavoitteellisesti. Tärkeintä on löytää ne rutiinit ja tavat, jotka eivät vie meitä myynnillisesti huippusuorituksiin. Usein pienet, kevyet liikkeet tuovat parhaimpia tuloksia. Myyntihenkilöstön osaamisen vahvistaminen oikeissa asioissa ja myyntiprosessin hiominen saumattomaksi on usein hyvin tehokas yhdistelmä.

MITÄS NYT?

No käy kurkkaamassa mitä meidän palveluissa olisi sinulle tarjolla. Tai jos haluat lähteä suoraan suunnitteluun, niin jutellaan ja katsotaan mitä meidän yhteistyöstä voisi tulla.