fbpx

Gongin valmennustalo ja tiimi

Gongi on käytännönläheinen ja pk-yrityksen arkea puhuva valmennustalo

Gongi on kohta viisivuotias ärhäkän uhmaikäinen mutta asiallinen valmennustalo. Annamme toimivia työkaluja ja valmennamme myyntitiimit myynnillisen asiakaspalvelun huippuyksilöiksi. Räätälöidysti ja yksilöllisesti. Ilman lässyn lässyä tai taivaanrannan maalaamista. Käytäntöön sopivien toimintatapojen kautta.

Gongi syntyi paikkaamaan mikro- ja pk-yrityksen työkalupakissa olevaa aukkoa. Puutteellisten myynti- ja vaikutusvoimataitojen vuoksi paljon kauppaa meni näiden yritysten ohi huomaamatta. Valui kilpailijoille tai kasvottomaan verkkoon.

Niistä lähtökohdista alkoi valmentamisen ura. Vuonna 2022 Gongi on apuna niin kuluttajakaupassa kuin btob-ympäristössä toimiville yrityksille. Jo tuhansia myyjiä ja satoja yrityksiä on kuullut Gongin kumahtavan.

Meidän kanssa yhteistyö ei ole vakavaa. Vaikka otetaankin asiat tosissaan.

Loistavat lopputulokset vaativat yhteydenluontia valmennettavien kanssa. Jotta onnistuu luomaan hyvän yhteyden, tarvitaan pelisilmää ja sosiaalisia taitoja.

Niitä löytyy ja yhteistyö kanssamme on myös hauskaa. Valmennuksissa keskitytään käytännössä toimiviin asioihin, joita tarvittaessa ryyditetään datalla.

Jokaisen koulutuksen tulos täytyy näkyä. Vaikka innostuksen roihahduksena, tekemisen muutoksena tai kassavirran kasvuna - mikä kulloinkin sitten tavoitteena on. Valmennukselle asetetaan siis tavoite, johon halutaan päästä ja siihen sitoudumme molemmat.

Miten valmennamme?

Meiltä kysytään usein meidän valmennusfilosofiastamme.

Hyödynnämme toden totta myynnin ja markkinoinnin perusteellisesti tutkittua kirjallisuutta, käytännön faktoja sekä tutkimuksia, psykologiaa sekä vaikutusvoiman elementtejä. Unohdamme ylätason keskittyen kentällä sekä sitä ennen prosesseissa tapahtuviin asioihin. Karsimme turhan työn antaen älykkäämpiä ja vaikuttavia keinoja siihen tilalle.

Kaiken valmennusfilosofoinnin keskiössä on kuitenkin ihminen.

Kun valmennettavan asiakasyrityksemme ihmiset osaavat ja tietävät olla tarpeeksi oivaltavia. Sekä osaavat tulkita ja ymmärtää vastapuolta, niin silloin pystytään tekemään myös kauppaa sekä luomaan ylivoimaista kilpailuetua tyytyväisten asiakkaiden kautta.

Menestys rakentuu hyvinvoivien ja osaavien ihmisten kautta. Gongi on rakennusvalvojana siinä matkalla.

Tällä matkalla asiakkainamme viihtyvät yritykset, jotka haluavat:

  • kehitystä ja kasvua
  • ylivoimaista kilpailuetua
  • jotka haluavat muuttaa asiakaspalvelunsa euroiksi

Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat pääosin pk-yrityksiä, ketjuliikkeitä sekä mikroyrittäjiä niin kuluttajakaupan kuin btob -toimintaympäristöstä

Valmennamme monitoimialaisesti; olemme erityisen hyviä mukautumaan ja oppimaan eri toimialoista. Siksi olemmekin auttaneet mm. HR-puolta, IT-, ohjelmointi-, hyvinvointi- ja autoalaa, lvis- ja muotialan toimijoita kuin myös erikoiskauppaa sekä palveluliiketoiminnassa toimivia. Referensseistä lisää.

GONGIN MISSIO ja visio

Missionamme on valjastaa pk-yritykset loppuun saakka hiotuilla konkreettisilla ja käytännönläheisillä myyntitaidoilla heidän menestyksensä vuoksi.

Jo nyt Gongi jättää jälkeensä asiakkaita, joiden tulokset kasvavat. Visio vuodelle 2023 on olla laajalti arvostettu toimija, jonka kanssa halutaan tehdä yhteistyötä.

Vuonna 2025 olemme useamman valmentajan valmennustalo.

GONGIN ARVOT

Gongin arvot on iskostettu meidän tapaamme toimia ja näkyvät myös ulkoisesti eri kanavissamme. Arvot määrittelevät toimintaamme sisäisesti sekä asiakastyössä.

Aitous

Emme feikkaa. "What You See Is What You Get" eli sen minkä näet, sitä saat

Avoimuus

Ihmisten äänen pitää kuulua ja ei ole asiaa, josta ei voisi puhua. Luottamuksella ja rehellisesti.

Mukautumiskyky

Emme kangistu kaavoihin ja otamme laatikon säännöllisesti pois päästä. Aina löytyy plan B.

Rohkeus

Heittäydytään myyntiin suurella sydämellä. Tehdään mitä halutaan eikä sitä mitä uskalletaan

Tutustu tiimiimme

Positiivinen piiska Petra on Gongin yrittäjä-perustaja ja vastaa tällä hetkellä pääosin Gongin asiakasvalmennuksista. Myyntikoordinaattorimme Tiina huolehtii valmennusten koordinoinnista sekä muista Gongille tärkeistä ydintoiminnoista. Hän omaa valtavan kokemuksen kuluttajapuolesta ja erikoistuu jatkossa sen puolen asiakkaiston valmentamiseen. Tutustu meihin klikkaamalla kuvaa.

Petra Kärkinen, positiivinen piiska ja pääsparraaja

Tiina Vaskelainen, myyntikoordinaattori ja visuaalisen myynnin sparraaja

MITÄS NYT?

Tykkäsitkö? Lähdetäänkö suunnittelemaan miten voitaisiin teidän menestystä rakentaa. Varaa Petran kanssa vartti.

Tai jos vielä mietit, niin voit myös käydä kurkkaamassa mitä meidän palveluissa olisi sinulle tarjolla.