fbpx

Myynnin asiantuntija

Olen Petra Kärkinen, MBA, myynnin sparraaja, yrittäjä, tekijä sekä monitoimialainen myynnin asiantuntija. Eniten olen yritysten toimintatapojen haastaja.

Kokemusta on konsernitasosta ketjuliiketoiminnan kautta oman kivijalkamyymälän ja nyt konsultointiyrityksen pyörittämiseen. Lähes jokainen liiketoiminnan osa-alue on tullut vuosien aikana tutuksi.

Valmennus Gongi on oman yrittäjyyteni sekä pienyritys- ja ketjuliiketoimintaympäristössä tehtyjen vuosien kenttäkokemuksen luomus. Urani aikana olen kouluttanut komppanian verran myyjiä, jotka ovat kasvaneet huippumyyjiksi ja sittemmin esimiehiksi omalla tiellään. Olen pesunkestävä myynnin ammattilainen enkä hätkähdä aiheesta erikoiskauppa tai haasteellinen vähittäiskauppa.

Olen nähnyt kuinka moni yritys ja yrittäjä kamppailee myynnin tekemisen kanssa. Tuote, palvelu ja sijainti on hyvä ellei jopa loistava, mutta jostain syystä kauppaa ei synny. Joko ei tiedetä miten, ei uskalleta myydä tai ollaan liian vaatimattomia oman osaamisen ja tuotteen suhteen. Samoin tiimin innostaminen haluttuihin myyntituloksiin on joskus haasteellista.

Näihin ongelmiin minulla on ratkaisuja - ja siksi teen tätä työtä.

Miten valmennan?

Annan toimivia työkaluja ja valmennan myyntiitiimit sekä yrittäjät huippuyksilöiksi, jotka tietävät mistä asiakaskohtaamisissa oikeastaan on kyse.

Sytyn konkreettisesta tekemisestä, kunhan asia on ensin huolella suunniteltu. Mielestäni jokaisen koulutuksen tulos täytyy näkyä joko tekemisen muutoksena tai kassavirran kasvuna - mikä kulloinkin sitten tavoitteena on.

Valmennukselle asetetaan siis tavoite, johon halutaan päästä ja siihen sitoudumme molemmat.

Gongin sparraaja

Millainen asiakaskuntani on?

Myynnin tekeminen on aina ihmisten kanssa toimimista. Ihmiset ovat minun lajini ja onnekseni olen saanut toimia monenlaisten yritysten kanssa.

Asiakkaita minulla on monipuolisesti aina mikroyrittäjistä isompiin PK-yrityksiin sekä ketjuliikkeisiin. On mielenkiintoista ja palkitsevaa mukautua erilaisiin ympäristöihin ja yrityskulttuureihin ja löytää kullekin ne toimivimmat myynnin luomisen ja myynnin johtamisen välineet.

Osaamiseni b-to-c -puolelta on äärimmäisen vahva ja autan menestyksekkäästi myös b-to-b -markkinoilla toimivia yrityksiä. Kuluttajamyynnin keinoilla saadaan rikastettua myös b-to-b -puolen myyntityötä

Olen yrityksellesi se oikea

silloin kun haluat uutta näkökulmaa sekä innostajaa. Sekä kun haluat että teitä haastetaan eikä anneta vain valmiita vastauksia.Olen moniosaaja niin pienyritys- kuin ketjuliiketoimintaympäristössä, myynnin asiantuntija sekä ratkaisuhenkinen sparraaja.Sovellan ison maailman opit mikro ja pk-yritysten käyttöön. Haluan saada sinun yrityksesi menestymään paremmin! Kun haluat saada yrityksesi lentoon olet tervetullut yhteistyöhön kanssani!Tutustu tarjoamiini koulutuksiin ja katsotaan millaisesta paketista yrityksesi hyötyisi eniten.

Myyntikoulutus tehdään aina tavoitteellisesti. Tärkeintä on löytää ne rutiinit ja tavat, jotka eivät vie meitä myynnillisesti huippusuorituksiin. Usein pienet, kevyet liikkeet tuovat parhaimpia tuloksia. Myyntihenkilöstön osaamisen vahvistaminen oikeissa asioissa ja myyntiprosessin hiominen saumattomaksi on usein hyvin tehokas yhdistelmä.