fbpx

Lisämyynti

Tiesitkö, että lisämyynti voi tuoda sinulle kymmenien prosenttien liikevaihdon kasvun ja paremman katteen?

Lisäkauppa tökkää usein siihen, että asiakkaan todelliset tarpeet jäävät selvittämättä. Lisämyynnin sparraus antaa Sinulle työkaluja parempaan vuorovaikutukseen ja jopa kymmenien prosenttien lisämyyntiin.

Tämä sparraus sopii hyvin henkilöille ja tiimeille, jotka jo työskentelevät myynnin parissa. Kun myynnin ja asiakaspalvelun perusasiat ovat hallussa, on otollinen tilanne porautua ihon alle eli sinne myynnin syvempiin kerroksiin.

Jos jo nyt tiedät, että tämä on juuri se mitä tarvitset, niin tilaamaan pääset tästä

Mikä on koulutuksen sisältö?

Lisämyynti tarkoittaa sitä itseään eli lisää myyntiä ja se on mahdollisuus saada jo olemassa olevilta asiakkailta niistä päivittäisistä asiakaskohtaamisista - silloin kun tietää miten se tehdään. Megaluokan uusasiakashankintaa ei harkitun lisämyynnin vuoksi tarvitse suorittaa. Lisämyynti on meidän kaikkien otettavissa - se on siinä käsillä, mutta se usein jää ottamatta.

Lisämyynti -sparraus lisää kykyjä tehdä myyntiä tuloksekkaammin eli tunnistaa ne kaupan mahdollisuudet sekä ostosignaalit, onnistua asiakkaan tarvekartoituksessa sekä tehdä lisämyyntiä. Sparrauksella ravistellaan vanhoja käsityksiä myynnin tekemisestä sekä annetaan konkreettisia vinkkejä omaan työympäristöön käyttöön otettavaksi.

Sparraus soveltuu hyvin niin b-to-b kuin b-to-c -ympäristöön.

Kesto on 3 h ja se toteutetaan teidän omassa toimintaympäristössänne tai etäkoulutuksena. Käsiteltäviä teemoja ovat seuraavat:

  • Lisämyynnin perusta kuntoon
  • Miksi lisämyyntiä tarvitaan
  • Lisämyynnin erilaiset keinot
  • Vastaväitteiden käsittely
  • Kaupan päättämisen jalo taito

Tämä valmennuspaketti sopii loistavasti yhteen asiakaspalvelusparrauksen kanssa. Näistä kahdesta sparrauksesta saadaan koostettua täydellinen koulutuspäivä, josta koko tiimi saa heti käytäntöön otettavia vinkkejä.

Mitä maksaa?

Yhden koulutuksen hinta on 495 € +alv, joten jos haluat kokonaisen koulutuspäivän kahdella moduulilla (esim. asiakaspalvelu ja lisämyynti) hinta on 990 €+alv. Hyötyjä saat moninkertaisesti ja investoinnin takaisinmaksu tietenkin riippuu hyvin pitkälti myymäsi tuotteen/palvelun hinnoittelutasosta.

Jos nyt esimerkkinä ajatellaan, että saamme lisämyynnillä aikaiseksi +10 %  keskikauppaan niin 300 000 € myynnissä se tarkoittaa 30 000 €.  Ja tämähän on vain alku. Mitä paremmin lisämyynti tulee osaksi myynnin toimintatapoja ja sitä myynnin johdon toimesta seurataan, sitä enemmän se tuottaa myös pitkällä aikajänteellä.

Haluaisitko valjastaa yrityksesi myynnin moderneilla lisämyynnin tavoilla? Tilaa

Lue lisämyynnin sparrauksella saaduista tuloksista tästä

Miten prosessi etenee?

Teet varauksen tai otat yhteyttä Gongiin valitsemassasi kanavassa. Sinuun ollaan yhteydessä ja kanssasi käydään noin 1 h mittainen alkukartoituskeskustelu, jonka perusteella sparrauksen sisältö kohdistetaan yritykseesi ja toimintaanne sopivaksi. Sen jälkeen sovimme toteutusajan ja -paikan ja pistetään pyörät pyörimään.

Asiakkaan kertomaa

Petran esitys oli reipas ja selkeäsanainen ja ei mitään hölmöä diibadaabaa vaan ihan käytännönläheisiä vinkkejä, kaikkien toteutettavissa

En ollut ajatellut, että niin pienillä muutoksilla voisi saada isoja myynnillisiä tuloksia aikaiseksi

Koulutus oli sitä mitä läksimme hakemaan, ja jo nyt huomaa täällä pelipaikalla, että kyllä se sai aikaan muutoksia. Porukkaa haastaa itseään. Kuulee kuinka lisämyyntiä käydään asiakkaiden kanssa läpi. Ja myös itse asiakaspalvelutilanteissa, on jotenkin pirteämpi ote

Joko tarpeesi hahmottui? Tilaa omasi

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä pk (at) valmennusgongi.fi tai viestiä numeroon 0407455523.