fbpx

LISÄMYYNTI

Vakuuttavuus ja taktinen viestintä lisämyynnin välineenä. Pienillä muutoksilla isoja tuloksia

Tiesitkö, että lisämyynti voi tuoda sinulle kymmenien prosenttien liikevaihdon kasvun ja paremman katteen?

Lisäkauppa tökkää usein siihen, että asiakkaan todelliset tarpeet jäävät selvittämättä. Vuorovaikutusta asiakkaan kanssa on liian vähän ja lisämyynnin roolia taktisena välineenä ei ymmärretä. Lisämyynnin paikkoja tai niiden merkitystä ei yksinkertaisesti tunnisteta. Tämä sparraus antaa sinulle työkaluja parempaan vuorovaikutukseen ja jopa kymmenien prosenttien lisämyyntiin.

Lisämyynnin sparraus sopii hyvin henkilöille ja tiimeille, jotka työskentelevät asiakasrajapinnassa. Kun myynnin ja asiakaspalvelun perusasiat ovat hallussa, on otollinen tilanne porautua ihon alle eli sinne myynnin syvempiin kerroksiin.

Tämä on yrityksellesi sopiva paketti kun tarvitset napakan sysäyksen kohti strategisempaa myyntiä lisämyynnin avulla.

Koulutuksen sisältö ja hinta

Mikä on koulutuksen sisältö?

Lisämyynti tarkoittaa sitä itseään eli lisää myyntiä ja se on mahdollisuus saada jo olemassa olevilta asiakkailta niistä päivittäisistä asiakaskohtaamisista - silloin kun tietää miten se tehdään.

Harkittu ja taktisesti toteutettu lisämyynti luo vakautta ja vapauttaa käsiä aikaa uusasiakashankinnasta. Lisämyynti on meidän kaikkien otettavissa - se on siinä käsillä, mutta se usein jää ottamatta.

Lisämyynti -sparraus lisää kykyjä tehdä myyntiä tuloksekkaammin eli tunnistaa ne kaupan mahdollisuudet sekä ostosignaalit, onnistua asiakkaan tarvekartoituksessa sekä tehdä lisämyyntiä.

Sparrauksella ravistellaan vanhoja käsityksiä myynnin tekemisestä sekä annetaan konkreettisia vinkkejä omaan työympäristöön käyttöön otettavaksi.

Sparraus soveltuu hyvin niin b-to-b kuin b-to-c -ympäristöön.

Kesto on 3 h ja se toteutetaan teidän omassa toimintaympäristössänne tai etäkoulutuksena. Käsiteltäviä teemoja ovat seuraavat:

  • Vakuuttava viestintä ja vuorovaikutustaidot lisämyynnin mahdollistajana
  • Miten lisämyynti valjastetaan taktiseksi osaksi myynnin prosessia?
  • Miten lisämyynti saadaan säästäämään aikaa ja resursseja?
  • Lisämyynnin merkitys yrityksen tulevaisuudelle
  • Erilaiset keinot lisämyynnin kasvattamiseen

Mitä maksaa?

Kolmen tunnin (3h) koulutuksen hinta on 1490 € +alv.

Jos nyt esimerkkinä ajatellaan, että saamme lisämyynnillä aikaiseksi +10 %  keskikauppaan niin 300 000 € myynnissä se tarkoittaa 30 000 €.  Ja tämähän on vain alku.

Mitä paremmin lisämyynti tulee osaksi myynnin toimintatapoja ja sitä myynnin johdon toimesta seurataan, sitä enemmän se tuottaa myös pitkällä aikajänteellä.

Lisämyynnin valmennuspaketti sopii loistavasti yhteen asiakaspalvelusparrauksen kanssa. Näistä kahdesta sparrauksesta saadaan koostettua täydellinen koulutuspäivä, josta koko tiimi saa heti käytäntöön otettavia vinkkejä.

Jos haluat hyötyä useammista moduuleista, niin kahdesta moduulista koostuvan kokonaisen koulutuspäivän (esim. asiakaspalvelu ja lisämyynti) hinta on 2 980 €+alv.

Hyötyjä saat moninkertaisesti ja investoinnin takaisinmaksu tietenkin riippuu hyvin pitkälti myymäsi tuotteen/palvelun hinnoittelutasosta.

Haluaisitko valjastaa yrityksesi myynnin moderneilla lisämyynnin tavoilla? Tilaa

Lue lisämyynnin sparrauksella saaduista tuloksista tästä

 

Joko tarpeesi hahmottui? Tilaa tai varaa vartin aika valmentajalle tästä

Valmennuksesta sanottua

Koulutus oli sitä mitä läksimme hakemaan, ja jo nyt huomaa täällä pelipaikalla, että kyllä se sai aikaan muutoksia. Porukkaa haastaa itseään. Kuulee kuinka lisämyyntiä käydään asiakkaiden kanssa läpi. Ja myös itse asiakaspalvelutilanteissa, on jotenkin pirteämpi ote. Jan-Markus Heikkinen, Raskaspari

Saimme useita hyödyllisiä vinkkejä Petran pitämästä myyntikoulutuksesta.

Petra on energinen ja hyvä esiintyjä ja tuo myyntiprosessiin liittyviä elementtejä hyvin esille.

Mitä vielä mietit? Ota yhteyttä tästä:

Jos olet yksinyrittäjä, niin tutustu myös G. verkkovalmennusalustaamme.

Aiheesta löytyy myös blogikirjoituksia, tästä pääset tutustumaan alkajaisiksi yhteen niistä  Miten myyt enemmän lisäpalveluita? Kolme vinkkiä - Valmennus Gongi