fbpx

REFERENSSIT

Sparraaja oli perehtynyt hienosti omaan alaani sekä kilpailijoihini. Sain paljon käytännönläheisiä esimerkkejä miten minun kannattaisi mainostaa ja edistää toimintaani. Tulevaisuudessa pystyn hienosti hyödyntämään saamaani apua. Huomasin että minua halutaan auttaa tosissaan ja täydellä sydämellä. Iso Kiitos!

Petra on todella hyvä luennoitsija. Kuuntelisin mieluusti häntä lisääkin. Hyvät tehtävät, jotka palvelivat varmasti kaikkia koulutukseen osallistuneita yrityksiä.

Osallistuin koulutukseen monikanavaisesta asiakaspalvelusta, jossa Petra oli kouluttajana. Hänen asiantuntemuksestaan sekä esiintymisestä annan arvosanaksi 4,8/5.

Gongin palveluissa korostuu ihmisläheinen ja asiakkaan tarpeesta lähtevä koulutus, joka tehdään ihmisläheisesti. Todella käytännöllistä.

Gongi on toiminut monenlaisten yhteistyökumppaneiden, sidosryhmien sekä eri toimialoilta olvien yritysten ja yrittäjien kanssa. Valmennukset ovat olleet eri tasoisia ja sisältöisiä.

Tässä muutamia esimerkkejä asiakkaista ja yhteistyökumppaneista, kenen kanssa olemme saaneet työskennellä. Kun sinä haluat kehittää yritystäsi ota yhteyttä

kukkapii_logo
cafebreak
go-on-logo-blue
epd
portfoliohouse-logo
suvihelmi
ladec
w_sy_jarvenpaa_rgb_musta
footer-28
logo-new

Tutustu myös asiakastarinoihimme