fbpx

Myyntikoordinaattori Tiina Vaskelainen

Moikka! Mä olen Tiina Vaskelainen, Valmennus Gongin myyntikoordinaattori ja vähän sellainen jokapaikanhöylä täällä tekemässä milloin mitäkin.

Aloitin työt Gongilla syksyllä 2021. Meillä Petran kanssa on yhteistä työhistoriaa jo kivijalkamyymälästä, johon Petra minut palkkasi vuonna 2017. "Petraksi Petran paikalle", jotta hän itse pääsi toteuttamaan haaveitaan Gongin suhteen.

Itse jäinkin tälle polulle vuosiksi tekemään kauppaa, lisämyyntiä ja hiomaan asiakaspalvelutaitojani entisestään. Siirtyminen työskentelemään Gongin puolelle oli siis omalla tavallaan helppo, koska tunsimme jo toistemme tavat ja vahvuudet. 

Mikä on taustani?

Olen työskennellyt kaupan alalla vuodesta 2005 lähtien niin myyjänä, visualistina kuin myymäläpäällikkönäkin. Eli kuluttajamyynti on tullut tutuksi vuosien saatossa työkokemuksen ja kaupan alan ammattitutkintojen myötä.

Asiakaspalvelu ja myynti tulee syvältä selkärangasta ja vapaa-ajallakin olen helposti lähestyttävä "asiakaspalvelunaama", jolle vähintäänkin nyökkäillään kaupan käytävillä kulkiessani. Valmiina auttamaan kaupasta riippumatta!

Gongin työkuvioista inspiroituneena olen 2022 päivittänyt markkinointiviestinnän tutkintoani digitaalisen myynnin ja markkinoinnin saralla. Voit ehkä kuvitella kuinka paljon 10 vuodessa on nämä asiat edenneet... Eli uusia oppeja on saatu roppakaupalla ja niistä olen innostunut!

Gongi_TiinaVaskelainen

MIKÄ ON ROOLINI GONGILLA?

Visuaalinen myynti on tällä hetkellä sitä ominta alaani ja sen kanssa rohkaistun myös Gongin asiakkaita auttamaan. Myymälätyöskentelystä kaipaankin eniten sitä, että saan somistaa myymälän upean näköiseksi. Sisustaminen, somistaminen, viherkasvien laiminlyönti, käsitöiden jonkin asteinen näpertely ja ulkoilu toimistokoira Bertan matkassa ovatkin ihan niitä lempijuttujani!

Gongilla toimenkuvani on ihanan monimuotoinen. Näkyvimpänä osana SoMe-kanavamme Facebookissa sekä Instassa ovat minun vastuualuettani sekä käsialaani. Toivoisinkin, että pistät Gongin seurantaan myös siellä ja seuraisit meidän kasvutarinaa lähituntumasta.

Mitäs nyt?

Verkostoidun mielelläni kanssani LinkedInissä. Ja onpa meillä on myös LinkedInissä Valmennus Gongin oma sivu.

Erityisesti haluaisin nostaa blogikirjoituksista tähän Kivijalkakaupan rooli nyt ja tulevaisuudessa - Valmennus Gongi jossa pääset lukemaan ajatuksiani fyysisen kaupan tulevaisuudesta. Lue ihmeessä myös muita kirjoituksiani!

Haluatko jutella kanssani? Tästä voit varata kanssani 15 minuutin etäkahvituokion.

Ollaan yhteydessä! Tutustuitko muuten jo Petraan?

Koulutuksistamme löydät tietoa täältä.