fbpx

Brunssiklubi verkossa – menestystekijänä vaikutusvoima

Brunssiklubi verkossa jatkuu. Nyt pääset aamukahvin  kanssa nauttimaan brunssin annin suoraan kotoa tai missä ikinä oletkin. Tule mukaan! Vaikkei ajankohta sinulle sopisi, niin ilmoittaudu sillä silloin saat itsellesi tallenteen webinaarin jälkeen.

Ei ole sattumaa, että jotkut ihmiset vetävät menestystä puoleensa – se on vaikutusvoiman ansiota. Vaikuttavimmat henkilöt ovat heitä, joiden kanssa halutaan tehdä yhteistyötä, kenen seuraan hakeudutaan ja heitä kenen ajatuksia, ideoita, palveluita ja tuotteita ostetaan.

Brunssiklubi verkossa 22.4.20 pureutuu sinun vaikutusvoimasi ytimeen. Vaikutusvoima on taito herättää positiivista huomiota ja kyky herättää luottamusta. Taito, jota meistä jokainen voi kehittää. Sinä osaat ja olet ammattilainen, mutta miten hyötyisit, jos muut kuuntelisivat sinua paremmin, kiinnostuisivat ja jopa innostuisivat esittämästäsi asiasta. Vaikutusvoimaa tarvitaan yksilönä niin yksityiselämässä kuin ammatillisesti ja se on menestyjien salainen ase.  Vaikutusvoiman tietoinen kehittäminen auttaa meitä pääsemään tavoitteisiin, joita itsellemme asetamme.

Webinaarin järjestäjinä ovat CxO Vaikutusvoima™-valmentaja Petra Kärkinen/Valmennus Gongi sekä NLP master Tuula Väänänen.

Vaikutusvoimaa kehitetään päivittäisten kohtaamisten ja toiminnan aikana. Ensin täytyy vain tunnistaa, mihin keskittyä. Vaikutusvoimahan koostuu 8 eri ulottuvuudesta: läsnäolo, innoitus, viestintä, olemus, itsetunto, tunneäly, rohkeus ja aitous. Ulottuvuudet sisältävät 30 eri ominaisuutta, joita jokaista voidaan kehittää.

  • Tässä Brunssiklubissa saat jokaisen ulottuvuuden kehittämiseen vinkin, jolla pääset kehittämään toimintaasi
  • Jos kiinnostut tekemään oman henkilökohtaisen ja yksilöllisen profiilin, siitä löydät tietoa täältä

Tämä webinaari on maksuton. Ilmoittaudu 22.4.2020 klo 9.00 – 9.45 järjestettävään webinaariin alta.

(Ja muista, jos ajankohta ei sovi kalenteriisi, niin ilmoittautumalla saat tallenteen itsellesi)

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *