fbpx

Brunssiklubi verkossa – Menestystekijä -sarja jatkuu 29.4. ja 6.5.

Brunssiklubi verkossa -sarjan 3 ja 4 osan ilmoittautuminen on nyt auki. Ota itsellesi kunnon energiabuusti päivään suoraan kotoa tai missä ikinä oletkin. Tule mukaan! Vaikkei ajankohta sinulle sopisi, niin ilmoittaudu sillä silloin saat itsellesi tallenteen webinaarin jälkeen.

Menestystekijänä tavoiteasetanta | Brunssiklubi verkossa 29.4.2020 klo 9-9.45

pureutuu tavoitteenasetannan välineistöön. MIksi tavoitteet ovat tärkeitä ja miksi niitä pitää määritellä tai sen kummemmin pureksia. Eikö voisi vaan mennä sinne mihin tuuli vie? Jos meillä ei ole tavoitteita jota kohti menemme, ovat tuloksemme sen mukaisia. Omat tavoitteet niin henkilökohtaisesti kuin ammatillisesti vievät sinua eteenpäin haluamaasi suuntaan. Sinä itse määrittelet oman kokoisesi tavoitteet haluamillasi mekanismeilla. Muista kuitenkin, että tavoite pitää aina olla mitattavissa ja sen ääreen pitää palata. Ei riitä, että se vain merkitään ylös tai sille luodaan ajatus silloin tällöin. Tässä webinaarissa saat myös tietoa eräästä tavoiteasetannan mekanismista eli Bryan Maynen Goal Mappingista, joka on alan johtava menetelmä todellista ja aitoa menestystä haluaville yksilöille, yrityksille ja ryhmille.

Menestystekijänä myynnillinen ajattelu | Brunssiklubi verkossa 6.5.2020 klo 9-9.45

avaa sinulle myynnillistä ajattelua. Mitä asioita pitäisi olla hallussa, jotta yrityksen myynti olisi harkittua ja samalla asiakaskokemusta kunnioittavaa. Onko tyrkyttämistä vielä olemassa? Kuinka palvelen asiakasta kokonaisvaltaisesti ja kuinka käännän asiakaspalvelun myynniksi. Mistä asiakkaan vastaväitteet kertovat ja miten niitä voi taklata? Miten huomaan lisämyynnin paikat? Ja kaikkea muuta, mitä ehdimme webinaarin aikana käydä. Saat vinkkejä päivittäiseen toimintaan selkeästi ja käytännön esimerkkien kautta. Opit, että myynti ei olekaan ahdistavaa, vaan mahdollisesti teet sitä osittain tiedostamattasi. Mitäpä jos tiedostaisit paremmin mitä teet, saisitko enemmän tuloksia? Myynnistä voi ja pitää oikeasti nauttia.

Webinaarin järjestäjinä ovat Valmennus Gongin positiivinen piiska ja myynnin sparraaja Petra Kärkinen sekä NLP master ja Goal Mapping Practitioner Tuula Väänänen

Webinaarit ovat maksuttomia. Ilmoittaudu alta.

(Ja muista, jos ajankohta ei sovi kalenteriisi, niin ilmoittautumalla saat tallenteen itsellesi)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *